Hasil Kampung

Station

Mengenai Hasil Kampung Station

HKS

Hasil Kampung Station (JM0721098-T) telah dilantik sebagai pengedar online bagi produk keluaran syarikat Madunia Sri Berkat dan Pembekal Azim Sdn Bhd yang merupakan syarikat Bumiputera yang aktif mengeluarkan produk makanan kesihatan di negeri Johor dan mendapat sokongan daripada pihak KEJORA, KKLW dan MITI. Semua produk telah mendapat sijil Halal JAKIM.

Produk Minda Aktif - 9A Plus

Untuk mendapat info dan maklumat lengkap mengenai produk Minda Aktif – 9A Plus, sila layari laman web www.mindaaktif.com. Anda juga boleh mendapatkan produk ini melalui laman web berkenaan.

Mengenai Syarikat Pengeluar Produk

Syarikat Madunia Sri Berkat telah ditubuhkan pada tahun 2004 berperanan menjalankan aktiviti utama syarikat iaitu Pengilangan, R&D Produk, Labeling semula “OEM” manakala Syarikat Pembekal Azim Sdn Bhd (923412-U) pula yang ditubuhkan pada tahun 2010 berperanan menjalankan segala aktiviti pemasaran dan mempromosikan produk-produk keluaran syarikat. Produk syarikat keluaran Madunia Sri Berkat adalah 100% herba semulajadi, tiada bahan kimia, pengawet dan sentiasa mengamalkan “Quality Test and Inspection” untuk setiap pengeluaran sesuatu produk baru.

Madunia Sri Berkat

No.12A, Jalan Lestari Utama, Taman Lestari, Bandar Baru Ayer Hitam, 86100 Kluang, Johor

Pembekal Azim Sdn Bhd

No.8A, Jalan Lestari Utama, Taman Lestari, Bandar Baru Ayer Hitam, 86100 Kluang, Johor

Ahli PUIM

Hasil Kampung Station No. Ahli : IM-110615-06726