Hasil Kampung

Station

Testimonial Pengguna

Saya dan keluarga saya telah mencuba Madunia Minda Aktif 9A Plus. Dahulu banyak kerja pejabat tertangguh, tetapi kini saya dapat memberikan tumpuan kepada kerjaya dengan lebih teratur. Sebelum mengambil Minda Aktif 9A Plus. Anak-anak saya tidak dapat menumpukan perhatian dalam pelajaran, tetapi kini rekod perkembangan pelajaran mereka semakin baik, isteri pula dapat menguruskan rumahtangga dengan lebih efektif dan dapat mengawal emosi. Semua dengan izin Allah s.w.t. Terima kasih Minda Aktif 9A Plus.

Testimonial 1
Dr. Md Asri Ngadi (UTM Skudai, Johor) Tel : 016-7787871

Kami sekeluarga telah menggunakan Minda Aktif 9A Plus. Kami amat terkejut dan bersyukur dengan hasil yang diperolehi kerana saya dapati pemikiran lebih positif dan membuat sesuatu tugasan yang diberi dengan hasil yang baik dan di luar jangkaan. Sesuatu tugasan dapat disiapkan dalam waktu yang ditetapkan serta mengembalikan memori dengan baik. Penyakit migrain isteri juga telah hilang begitu juga dengan perangai anak yang liar telah menunjukkan perubahan sikap yang positif dan menjadi anak yang mendengar nasihat dan dapat menumpukan perhatian dalam pelajaran. Suasana di dalam rumah begitu harmoni kerana masing-masing dapat mengawal emosi. Bersyukur kepada Allah s.w.t dan terima kasih Minda Aktif 9A Plus.

Testimonial 2
Mustaffa Kamal bin Ibrahim (Taman Intan, Kluang) Tel : 012-7955824

Saya ibu kepada 3 orang anak. Sebulan yang lalu saya telah diperkenalkan dengan satu produk Minda Aktif 9A Plus oleh seorang rakan. Setelah mencuba produk tersebut saya dapati anak saya berumur 5 dan 3 tahun semakin petah bercakap dan daya ingatannya semakin kuat. Saya bersyukur kepada Allah dan terima kasih produk Minda Aktif 9A Plus.

Testimonial 3
Norazlin Omar Tel : 019-8930898

Alhamdulillah, selepas anak saya Adam yang berumur 8 tahun mengambil Minda Aktif 9A Plus ini, saya dapati selepas 2 minggu, perubahan yang ketara pada prestasi pelajarannya. Kini dia lebih fokus dan sangat mudah baginya untuk memahami pelajaran. Prestasi hafalan Al-Qur’an nya meningkat dengan ketara. Cuma dengan masa yang singkat, anak saya dapat menghafal surah Yaasin. Kelebihan yang Allah s.w.t beri kepada Minda Aktif 9A Plus sungguh menakjubkan.

Testimonial 4
Muhammad Affandhi K Muhammad Kunni (Bukit Jelutong, Shah Alam) Tel : 012-6069483